Home   |   Editie   |  Archief   |   B&I Travelservice   |   Abonneren  |  Contact
   Colofon - V&L Info                                                                                                                                            Groot Brittannië
   Ierland
   Reisverhalen


M&H Travel

Ernö Olah is onze specialist in muziek reizen. Muziek is een deel van zijn leven, net als eten, drinken en slapen. Het ultieme in de kunsten, vindt hij het over kunnen brengen van emotie en dat is tevens zijn hoogste doel.

Terry Kruller Von Nassau Dietz heeft de specialismes organisatie van evenementen en concerten. Zij heeft veel gereisd en heeft ook 3 jaar in Italië gewoond, zij spreekt de taal en kent het land erg goed. Zij kent Thailand ook heel goed.
Wij organiseren muziekreizen naar o.a. Ierland (Ierse en Keltische), Hongarije (zigeunermuziek), Portugal (Fado) en muziek-golf reizen naar Ierland en Portugal.
Music & Happiness zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit heeft ons geïnspireerd tot het aanbieden van onze
Music & Happiness reizen die je een gevoel geven van onbezorgd genieten. Wij bereiken dit onder meer door musici die speciaal voor ons komen spelen op locaties die geluk en weelde uitstralen. De vergeten geheimen van innerlijk geluk gaan we samen beleven en van genieten. Het geheim zit niet in de beperking! 


Music: Hoe leer je het echte karakter van een land het beste kennen? Uit ervaring hebben wij gemerkt dat volksmuziek en de eet- en drink cultuur, het karakter en de typische gebruiken van een land, het beste vertegenwoordigen. Door onze nieuwsgierigheid en de liefde voor de diversiteit in culturen, hebben wij ons verdiept in de authentieke muziek en dans, kenmerkend voor de verschillende landen. Wij beseffen de bijzonderheid van onze ervaringen en vinden deze te mooi en te waardevol, om niet met jullie te delen. Wij willen jullie graag meenemen op onze reizen en jullie laten meegenieten! Welkom in onze wereld van muzikale uitbundigheid en de oorspronkelijke mystiek van de verschillende culturen. Door de levenslange ervaring in de wereld van de muziek, kennen wij de specifieke plaatsen en de juiste muzikanten die nog tot je emotie spreken. Wij weten deuren te openen die voor anderen gesloten blijven.
Happiness Secret Knowledge: Ken je ook dat gevoel dat je te veel in je ‘hoofd’ zit, bepaalde gedachten niet weg krijgt,te veel onrust hebt, je moeilijk kunt ontspannen en te weinig kunt genieten? Er zijn nog speciale culturen en plekken op aarde die deze verschijnselen nauwelijks kennen. Hier bestaat nog innerlijke rust en zij verstaan de kunst van het leven in geluk. Wij hebben ons gespecialiseerd om die culturen op te zoeken en hun levensfilosofie eigen te maken. Onze reizen gaan naar deze mooiste en mystieke plekken in Thailand en op Bali, om die natuurlijke innerlijke vrede weer te voelen. De ingrediënten zoals yoga, massage, meditatie, workshops over filosofie en anti-aging, dragen bij om de secret knowledge van die culturen te leren kennen en toe te passen. In onze samenleving is deze kennis noodzakelijk om onszelf in evenwicht te houden en je geluk te ervaren. Wij leren tijdens deze reizen onze verborgen gaven te ontwikkelen. Deze reizen zijn uitermate geschikt voor singles die het geluk in zichzelf zoeken en voor paren die het evenwicht samen willen bereiken!
De eerste reis PROEF IERLAND staat gepland op 21 november 2013.Terug


ARCHIEF >Van dezelfde uitgever

 

 

Nummers gemist?

Nabestellen: door betreffend bedrag over te maken op Rekeningnummer 47.01.82.261 t.n.v. V&L Media te Oss. o.v.v. het gewenste nummer, naam, adres, PC en plaats.

O nummer 01-2007       - € 4,95
O nummer 02-2007       - € 4,95
O nummer 03/04 -2007 - € 4,95
O nummer 01-2008       - € 4,95
O nummer 02-2008       - € 4,95
O nummer 03-2008       - € 4,95
O nummer 04-2008       - € 4,95
O nummer 01-2009       - € 4,95

1 nummer: € 7,90 (€ 4,95 + € 2,95 verzendkosten)
2 nummers: € 12,85 (2x € 4,95 + € 2,95 verzendkosten)
3 nummers: € 17,80 (3x € 4,95 + € 2,95 verzendkosten)
4 nummers: € 22,75 (4x € 4,95 + € 2,95 verzendkosten)

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u binnen 10 dagen het betreffende nummer(s)


So British&Irish! Lezersverhalen

Als ‘Britain of Ireland reiziger’ komt u natuurlijk ook de leukste plaatsen tegen en bijzondere pubs, markten, musea of winkeltjes. Of u heeft gewoon een leuk verhaal gehoord over een bijzonder kasteel, huis of persoon. Laat alle So B&I lezers meegenieten en vertrouw uw verhalen toe aan het papier en stuur ze ons. Misschien wordt uw verhaal dan wel geplaatst!

Waaraan moet het verhaal voldoen:
- maximaal 900 woorden
- minimaal 5 foto’s met onderschrift, resolutie 300 dpi
- graag kort iets over uzelf en/of uw reisgezelschap (dit   valt dan buiten die 900 woorden) en misschien wel een   leuke foto van uzelf.

Stuur uw verhaal met foto’s op CD digitaal naar Postbus 179, 8100 AD Raalte.

Bij het insturen van uw verhalen en foto’s geeft u toestemming voor publicatie en draagt u alle publicatierechten over aan V&L Media.