So British & Irish...!

   Home    |   Editie   |    Archief   |    Acties    |   Abonneren  |    Contact
   Archief                                                                                                                                                          Groot Brittannië
   Ierland

 

 

FLYING DUTCHMAN
Zeker voor een korte trip naar Groot-Brittannië is het vliegtuig een aantrekkelijk vervoermiddel. Speciaal de vliegende prijsvechters roeren zich flink op de markt. Sinds kort helpt VisitBritain je een handje bij het zoeken naar de goedkoopste vliegverbinding. Ga hiervoor naar de website www.visitbritain.com/nl. Op de openingspagina doorklikken naar Luchtverbindingen waarna je informatie vindt over de tarieven van de vliegmaatschappijen, zowel de “reguliere” als de prijsvechters. Je kunt bovendien met je creditcard online boeken. Uiteraard is VisitBritain niet verantwoordelijk voor de boekingen.

CYCLING DUTCHMAN
Wales mag dan niet het meest nabije stukje Groot-Brittannië zijn, het is wel een heerlijk vakantieland. Beslist ook voor de fietser. Voor de tweewielende toerist liggen daar veel mogelijkheden; van rustige fietspaden tot ruige routes. En je toert altijd door een indrukwekkende natuur. Mountainbikers komen er ook ruim aan hun trekken. Om het allemaal wat overzichtelijker te maken voor de fietser heeft de Wales Tourist Board een website ontwikkeld speciaal voor fietsvakanties in Wales. De nieuwe site, www.cycling.visitwales.com, geeft onder meer een uitgebreid overzicht van fietsroutes door heel Wales. Verder tips voor accommodaties en bezienswaardigheden onderweg.